MESLEKİ SAHA UYGULAMA DERSİ HAKKINDA..

Yazar: hayrettin.katipoglu | Tarih: 13 Şubat 2020

Yüksekokulumuz Programlarının ikinci sınıf, bahar yarıyılında (son yarıyıl) bulunan Mesleki Saha Uygulaması (MESU) dersinin başvuru belgeleri, “İlke ve Esaslar”, “Sözleşme”, “Başvuru Formu” ve “İşyeri Değerlendirme Formu” ekte yayınlanmıştır. Gerekli belgeleri doldurup danışmanı tarafından durumları onaylanan öğrencilerimiz 14 hafta boyunca Samsun Merkezde bulunan kurum ve kuruluşlarda uygulama dersi yapabileceklerdir.

Öğrenciler aşağıdaki aşamaları takip ederek MESU dersini alabilirler:

• “Başvuru Formunu” ve “Sözleşmeyi” uygulama yapacakları hastaneye veya kuruluşa imzalatma (12 Şubat 2020’a kadar),
  • Danışman onayı; ilgili kurum ve kişilere imzalatılan “Başvuru Formu” ve “Sözleşme” formlarının danışman tarafından onaylanması (12 Şubat 2020’a kadar),
  • Öğrencinin Web’de MESU dersine ders kaydını yapması (01-12 Şubat 2020),
  • Seçilen derslerin danışman tarafından ders onayının yapılması (10-14 Şubat 2020),
  • 10 Şubat 2020, Bahar yarıyılı derslerinin başlaması ile MESU dersi eğitim ve uygulamalarının başlaması (10 Şubat-15 Mayıs 2020).

BAŞVURU FORMU

MESU SÖZLEŞMESİ