Çevre Koruma Dersi Etkinliği

Yüksekokulumuz Programlarının ders müfredatında bulunan “Çevre Koruma” dersi kapsamında, Yüksekokulumuz Müdürü Dr.Öğr.Üyesi Faruk TAN, dersin öğretim elemanı Öğr.Gör.Ramazan BAYRAM KARAKAYA, Yüksekokul Sekreteri Yaşar TURHAN, dersi alan yaklaşık 100 öğrencimiz, akademik ve idari çalışanlarımız ile birlikte, Yüksekokulumuz çevresinde bulunan öğrenci yaşam alanlarının temizlenmesi, her türlü atıkların toplanması etkinliği yapılmıştır.

Özellikle bu günlerde temizliğe ve hijyene daha fazla dikkat edilmesi, kişisel ve çevre temizliğine dikkat edilmesi gereken bir zamanda böyle bir etkinliği yaparak herkese örnek olmayı amaçladık. Bu hassasiyeti gösteren ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz.